Helsinki Pride on kasvanut viime vuosina valtavasti. Parin viime vuoden aikana kulkueen ja Puistojuhlan osallistujamäärä on lähes kolminkertaistunut. Kiitos siitä teille kaikille!

Valitettavasti osallistujamäärän kasvaessa myös kulut kasvavat. Puiston on oltava isompi. Järjestyksenvalvojia tarvitaan tuplamäärä. Lavan ja äänentoiston kokoa on kasvatettava. Saniteettitiloja tarvitaan enemmän. Puistojuhlan ja kulkueen lisäksi myös koko Prideviikko on kasvanut – Pridessa on vuonna 2015 yli 170 erilaista tapahtumaa! Näistä tiedottaminen on kallista: nettisivumme rakennettiin uudestaan ja painokustannuksiin kuluu pitkä penni.

Helsinki Pride järjestetään pääasiassa vapaaehtoisvoimin. Auta meitä pitämään Puistojuhla jatkossakin maksuttomana! Sinun avullasi voimme tehdä enemmän ja paremmin!

Miten voit auttaa?

  1. Hauskin tapa tukea Helsinki Pridea on käydä järjestämillämme klubeilla. Pride-viikon aikana järjestämme Avajaisklubin, Lavatanssit ja Naistenbileet!
  2. Lahjoita rahaa Helsinki Pridelle Setan keräystilin kautta. Tilinumero on FI21 8000 1571 0819 35. Muistathan käyttää viitenumeroa 1368, jotta rahat päätyvät oikealle tilille! Kiitos!
  3. Lahjoita keräyslippaaseen Puistojuhlassa. Puistojuhlan aikana puistossa pyörii useampi varainkerääjä keräyslippaan kanssa. Muutama kolikkokin riittää! Pienistä puroista syntyy iso joki!
  4. Tyylikkäin tapa tukea on ostaa Priden tuotteita verkkokaupastamme tai Pride Infosta Pride-viikon aikana. Verkkokauppa löytyy osoitteesta: https://holvi.com/shop/HELSINKIPRIDEVERKKOKAUPPA/.

KIITOS TUESTANNE!